Sant Manuel Pavillion

Restoration

Present use: Headquarters of the United Nations University Institute on Globalization, Culture and Mobility and Casa Àsia

Last healthcare use: General Surgery Department

Construction: 1922-1925

Built area: 2,563 m2

Architects: Lluís Domènech i Montaner and Pere Domènech i Roura

Refurbished by: Víctor Argentí, Albert Casals and José Luis González

Download the dossier about the restoration process in pdf.

 

  • Interior Pavelló de Sant Manuel abans de la restauració
  • Interior Pavelló de Sant Manuel abans de la rehabiltació
  • Rehabilitació interiors Pavelló de Sant Manuel
  • Consolidació Pavelló de Sant Manuel
  • Vista exterior Pavelló de Sant Manuel
  • Detall cúpula Pavelló de Sant Manuel
  • Edifici exterior Pavelló de Sant Manuel
  • Nova distribució Pavelló de Sant Manuel