Política de protecció de dades

D’acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal, en relació amb el Reglament 1720/2007, de 21 de desembre, les dades personals dels usuaris de la pàgina web www.santpaubarcelona.org i la resta de dominis registrats (.cat, .es, .eu, .info, .com), s’incorporaran a un fitxer titularitat de la Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

La recollida d’aquestes dades té com a úniques finalitats la gestió de consultes i peticions d’informació, l’enviament de comunicacions publicitàries, promocionals i d’altra naturalesa, sobre el Recinte Modernista, per correu o electrònicament.

L’usuari pot exercir el dret d’accés, rectificació, oposició o cancel·lació de les seves dades personals i revocar l’autorització concedida. L’exercici d’aquests drets ha de fer-se mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a recintemodernista@santpau.cat, o a través d’un escrit adreçat a Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, amb domicili al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167, 08025 de Barcelona, fent constar la referència “Tractament de dades personals”.

 

Política de galetes (cookies)

El web utilitza galetes per facilitar i millorar la navegació dels seus usuaris, recopilar informació anònima sobre les visites mitjançant Google Analytics, i integrar continguts en altres serveis com Twitter, Facebook, etc.

L’usuari pot restringir o blocar les galetes a l’apartat de configuració del seu navegador.